Search Perfectly Basics
search

4 stappen voor een ‘home spa’ gevoel

De herfst is officieel aangebroken en daarmee ook het seizoen om meer binnenshuis te leven. Oftewel: cocooning time! Saai? Absoluut niet. Want het geeft je meer tijd en ruimte om jezelf regelmatig flink in de watten te leggen en dat kan op verschillende manieren. Creëer een ‘home spa’ gevoel door extra ontspanningsmomenten voor jezelf in te lassen, aan de slag te gaan met maskers en olies en je huis te verrijken met luxe en weldaad. En met onze easy detox tips, bouw je misschien ook nog nieuwe goede gewoontes op. Zo wordt cocooning extra fijn en jezelf verzorgen extra leuk. Lees snel verder en ontdek onze 4 stappen voor instant wellness in eigen huis.


1. Weldaad voor je huis
Laten we beginnen met je omgeving. Want tijd vrijmaken voor wat me-time begint met het creëren van een extra ontspannen ruimte. En laat de herfst nou hét seizoen zijn om daarmee aan de slag te gaan; haal sfeervolle geurkaarsen in huis, verrijk alle ruimtes met luxe huisparfums of geurstokjes, vul je handdoeken aan met stijlvolle hamamdoeken en maak zelfs je nachtrust extra ontspannen met een pillow spray.

Voor je huis
2. Weldaad voor je huid
Voor een echte ‘home spa’ ervaring is het verwennen van de huid een must. En de transitie van warm naar kouder weer is het ideale moment om eens even goed door je voorraad huidverzorging te spitten en te inventariseren wat je nog hebt en wat je nog mist. De herfst- en wintermaanden zijn bij uitstek geschikt om je huid extra te verzorgen met olies, maskers en verzorgende treatments. Plus, jezelf nu verwennen met extra rijke huidverzorging, zorgt later - in de lente en zomer - voor een perfect uitziende en gezonde huid.
Voor je huid
3. Weldaad voor je haar
Laten we vooral onze haren niet vergeten! Tijdens koudere seizoenen gaat onze huid steeds meer schuil onder lagen bedekkende kleding maar ons haar valt daardoor misschien wel nog meer op. Wat je dus vooral wilt zijn gezonde, sterke en mooie lokken. Wat voor je huid geldt, geldt ook voor je haar; olie, maskers en treatments doen wonderen en je haar zal je dankbaar zijn.
Voor je haar
4. Weldaad voor je lichaam
Beauty heeft net zoveel te maken heeft met wat je in je lichaam stopt als wat je er op de buitenkant op smeert. Je kan je lichaam een goede start te geven dit seizoen met een mini detox. Detoxen - wat letterlijk ontgiften betekent - begint natuurlijk wel met dingen laten staan die minder goed voor je zijn, maar maak het jezelf vooral niet te moeilijk en begin met kleine aanpassingen die voor jou haalbaar zijn. Kies uit onderstaande opties:
• Verminder alcohol, nicotine, cafeïne, geraffineerde suikers en (over)bewerkt voedsel
• Meer gezonde vetten, vezels, vitaminen door meer groenten en fruit te eten
• Zorg voor voldoende vocht met water en thee. Experimenteer met fruit, kruiden of zelfs groenten zoals komkommer in je water als gezonde smaakmakers en wissel af met verschillende soorten thee of zelfs een detox thee.
Voor je lichaam
Voor je detox
Ga snel naar onze Beauty shop en ontdek onze selectie natuurlijke huisparfums en lichaamsverzorging om goed van start te gaan met je eigen ‘home spa’. 
Ontdek onze PB. Wellness BoxWe gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.     OK
expand_lessTOP
Admin Login
close